#68: Danmark skal sigte mod nye højder som it-nation: Sådan styrker vi den offentlige sektorDigitalisering rummer et enormt potentiale for alle virksomheder og organisationer. Ikke mindst den offentlige sektor kan styrkes og moderniseres til gavn for borgerne, hvis de digitale muligheder udnyttes på den rigtige måde.

Det er dog lettere sagt end gjort at udnytte potentialet. Ofte støder man både på tekniske, kompetencemæssige og strategiske barrierer på den digitale rejse. Måske har man forældede it-systemer og teknisk gæld, der besværliggør digital innovation? Og måske råder man ganske enkelt bare ikke over de kompetencer, der er behov for, hvis man skal være i stand til at bringe digitaliseringen til et nyt niveau.

Derfor handler det i denne podcast om digitale visioner og ambitioner og om håndteringen af de barrierer og udfordringer, den offentlige sektor møder på den digitale rejse.

Medvirkende:
Jeppe Hedaa, stifter af 7N og bestyrelsesformand i virksomheden
Emil Holmegaard, platform lead og management consultant i 7N
Vært: Kim Stensdal

Episoden er sponseret af 7N i forbindelse med OffDig - Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Læs mere på offdig.dk