#96: Social engineering: Dennis bruger psykologisk manipulation til at afsløre sårbarhederVi har i denne episode besøg i studiet af Dennis Hansen, der arbejder med cybersikkerhed og med at opdage og udforske sårbarheder i virksomheders it-sikkerhed ved hjælp af social engineering.

Social engineering handler grundlæggende om at skaffe sig adgang til virksomhedens it-systemer og kritiske data ved at anvende psykologiske greb og manipulation. På den måde kan it-kriminelle f.eks. narre en medarbejder i organisationen til at udlevere fortrolige informationer, der så kan anvendes til et angreb.

Den form for teknikker og metoder kan også anvendes til godsindede formål for på den måde at hjælpe organisationer med at spotte egne sårbarheder. I denne podcast kan du blive klogere på social engineering og få hjælp til at forstå de it-kriminelles metoder og taktikker.

Medvirkende:
Dennis Hansen, ekspert i social engineering og selvstændig med virksomheden Section
Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden i Dansk IT

Cyber Security 2023

Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedskonference der sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen samt et grundigt overblik over trusselsbilledet. Deltag den 1. novmember 2023 hos CPH Conference i København.