#97: Få styr på enterprise arkitekturen og skab fundamentet for fremtidens digitaliseringDe fleste virksomheder og organisationer har et ønske om at udnytte de potentialer, digitaliseringen rummer - f.eks. ved en højere grad af automatisering, mere effektive arbejdsgange eller en mere værdiskabende brug af data på tværs af organisationen. Digital transformation er samtidig også blevet et centralt tema.

Det er er dog svært for alvor at realisere ambitionerne for digitaliseringen, hvis ikke der er styr på både det strategiske og teknologiske fundament i virksomheden. I denne episode taler vi derfor om enterprise arkitektur og om behovet for at få skabt et sammenhængende systemlandskab, der gør det muligt for en virksomhed at tage de næste skridt på den digitale modenhedstrappe.

Vi kommer også ind på, hvad det kræver at give den digitale transformation luft under vingerne.

Medvirkende:
Morten Reimer, partner i OptimumIT og rådgiver om enterprise arkitektur
Sara Hellener, forretningsarkitekt ved Københavns Ejendomme
Vært: Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden i Dansk IT
Kursus - Arkitekturstyring - Dansk IT

Arkitekturstyring

Tag på vores kursus i arkitekturstyring og få praktiske redskaber og teknikker til at styre og forbedre forretningens it-arkitektur. Forstå hvordan du skaber sammenhæng mellem forretnings- og it-arkitektur og bliv fortrolig med arkitekturanalyse og arkitekturstyring for forretningens it-løsninger.