#98: Hybride arbejdspladser er langt mere end hjemmearbejdsdage - er du klar til massive forandringer?I denne episode har vi besøg af Claus Sneppen, associated partner hos Instituttet for fremtidsforskning og forfatter til e-bogen Hybrid Workplace 2033, der netop er udkommet.

Hybride arbejdspladser handler om langt mere end antallet af hjemmearbejdsdage og om at kunne koble sig på virtuelt. Den hybride model repræsenterer og varsler i virkeligheden massive forandringer på vores arbejdspladser.

Blandt andet går vi fra, at kontoret var epicentret for vores arbejdsliv til, at det nu i stedet er medarbejderne, der er epicentret - uanset hvor de befinder sig. Udviklingen er også med til at tydeliggøre, at vi i stigende grad ikke bare har et arbejde for at tjene penge, men fordi der er et dybere formål med arbejdet, vi udfører.

Den hybride arbejdsplads kræver både strategiske og ledelsesmæssige overvejelser og en tæt og ærlig dialog på arbejdspladserne. Lykkes man med at udvikle en klog hybrid arbejdsplads, er der klare konkurrencefordele at hente.

Dansk IT har bidraget til bogen sammen med andre relevante organisationer som Dansk Facilities Management, Dansk HR og Microsoft. De hybride arbejdspladser kræver nemlig involvering og fokus fra en række forskellige aktører, hvis de skal blive en succes.

Vi har haft besøg af forfatteren, Claus Sneppen, til en samtale om, hvordan arbejdspladserne har forandret sig og vil forandre sig i takt med udbredelsen af den hybride model.

Medvirkende:
Claus Sneppen, associated partner hos Instituttet for fremtidsforskning og forfatter til e-bogen Hybrid Workplace 2033
Kim Stensdal, journalist og chef for kommunikation og viden i Dansk IT

Køb e-bogen her
Du kan købe e-bogen via dette link - og medlemmer af Dansk IT får rabat ved at anvende rabatkoden DIT.

Fremtidens hybride arbejdspladser [Webinar]

Onsdag d. 11. oktober kl. 14-15