#102: Klar besked til ledere: Digitalisering er en kerneopgave - og dit ansvarDen digitale udvikling accelererer og forandrer vores verden i et tempo, der kan virke overvældende for de fleste af os. Den digitale udvikling betyder også, at der er behov for en ny form for ledelse, og at lederne er nødt til at justere deres fokus og prioriteringer i takt med udviklingen.

Det mener de to gæster i denne podcastepisode fra Dansk IT, hvor vi har fokus på samspillet mellem ledelse og digitalisering.

Anledningen er, at Dansk IT udkommer med bogen “Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund”.

Vi taler om nogle af kernebudskaberne fra bogen og zoomer samtidig ind på digitaliseringens rolle i en konkret offentlig dansk institution, DMI.

Medvirkende:
Ejvind Jørgensen, medforfatter til “Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund” og formand for Dansk IT’s udvalg for it i den offentlige sektor
Marianne Thyrring, direktør i DMI
Vært: Kim Stensdal, journalist og chef for kommunikation og viden i Dansk IT

Ledelse på tærsklen - ny bog

Ny bog fra Dansk IT: Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund

Bogen "Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund" fra Dansk IT sætter fokus på, hvordan man som leder navigerer og leder i en digital tidsalder og på de kernekompetencer, man bør besidde. Medlemmer af Dansk IT kan hente den digitale udgave af bogen gratis her.